در حال فراخوانی آگهی های بیشتر ...
پورتال جامع فروشندگان مواد شیمیایی،آزمایشگاهی و پزشکی ،بزرگترین بازار نیازمندی های اینترنتی برای درج آگهی رایگان فروشگاه ها و فروشنده های مواد شیمیایی،آزمایشگاهی،تجهیزات آزمایشگاهی،تجهیزات پزشکی و داندانپزشکی

شیمی سرا

ذرات کیتوسان

ذرات کیتوسان

آگهی رایگان
  • تولید کنندگان مواد شیمیایی مواد شیمیایی آزمایشگاهی
  •  phone
  • email
  • تاریخ ثبت آگهی : ۱۴۰۱/۰۴/۲۲
  • آخرین بروز رسانی : ۱۴۰۱/۰۵/۱۸
  •    یزد یزد
  • 19 بازدید
  • قیمت : توافقی
کیتوسان از واحدهای تکرارشونده کیتین تشکیل شده است که با فرمول شیمیایی C6H11NO4 نمایش داده می‌شود. کیتین یک موکو پلی ساکارید طبیعی بوده که به وفور در اسکلت خارجی بندپایان مانند میگو و خرچنگ و کوتیکول حشرات یافت می‌شود. کیتوسان از استیل زدایی کیتین بدست می‌آید بطوریکه با اضافه کردن محلول سدیم هیدروکسید غلیظ و گرما، گروه‌های استیل آمین در کیتین به عامل‌های آمین تبدیل می‌شود.


خصوصیات کیتوسان :
ماده ای غیرسمی
خاصیت جذب بالا
زیست سازگار
تجزیه پذیر
کاربرد کیتوسان :
آزادسازی و رهایش دارویی، همودیالیز، پوست مصنوعی، مشمع‌‌های دارویی، بی حرکتی آنزیمی، لنزهای تماسی، بانداژ چشم، ارتوپدی، نخ جراحی و دندان پزشکی
ایجاد یک پوشش نازک به صورت یک فیلم محافظ ضدباکتری و ضدقارچ برای جلوگیری از فساد محصولات کشاورزی
به عنوان یک افزودنی در فراورده‌های گوشتی و لبنی
استفاده در صنایع نساجی و تولید الیاف ضد بو و ضد حساسیت
یکی از کاربردهای عمده کیتوسان استفاده از آن در صنایع آرایشی و بهداشتی است. معمولا اسیدهای آلی به عنوان یک حلال مناسب در مواد آرایشی و بهداشتی به کار می روند. یک پلی آمینوساکارید مثل کیتوسان می‌تواند به راحتی در محیط‌های خنثی و اسیدی به صورت ژل درآید. ولی برخالف اکثر هیدروژل‌هایی که خاصیت آنیونی دارند؛ کیتوسان خاصیت کاتیونی دارد. همین ویژگی سبب می‌شود که به عنوان یک محافظ پوست و مو به کار رود. کیتوسان با بسیاری از ترکیبات مورد استفاده در مواد آرایشی، سازگار است و بسیاری از اشعه‌های فرا بنفش را جذب و یا اثر آنها را کاهش می‌دهد. کیتوسان و مو از نظر بار الکتریکی مکمل یکدیگر هستند، به طوریکه کیتوسان دارای بار مثبت و مو دارای بار منفی است و یک محلول شفاف کیتوسان به صورت یک پوشش انعطاف پذیر روی پوست و مو قرار گرفته و باعث افزایش نرمی و لطافت آن می‌شود. کیتین و کیتوسان هر دو در شامپوها، رنگ موها، امولسیون‌ها، افشانه‌ها و تقویت کننده‌های مو استفاده می‌شوند.
مشخصات محصول :
نوع: این محصول براساس درخواست مشتری در وزن‌های مولکولی مختلف و در گرید آرایشی بهداشتی قابل ارائه می‌باشد.
سایز: این محصول براساس درخواست مشتری در ابعاد میلیمتری قابل ارائه می‌باشد.
وزن: این محصول در بسته بندی‌هایی با وزن‌های مختلف براساس درخواست مشتری قابل ارائه می‌باشد.

هیچ دیدگاهی برای این آگهی ثبت نشده است

اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید

جهت ارسال دیدگاه باید وارد حساب کاربری خود شوید

  ثبت آگهی رایگان